Henk Heidekamp Msc.
Manager Bedrijfsvoering

Henk Heidekamp heeft een master degree in Toxicology and Nutrition van de Open Universiteit Nederland, gevestigd in Heerlen. In zijn carrière heeft hij ruime ervaring opgedaan in het werken in een laboratorium omgeving. Voordat hij de afdeling als de manager bedrijfsvoering in het voorjaar van 2014 aantrad had Henk een soortgelijke functie bij de afdeling Genetica van het UMCG. Binnen de afdeling Biomedische Wetenschappen van Cellen en Sytemen is Henk verantwoordelijk voor een groot en breed scala van activiteiten variërend van financiëen en personeelszaken tot het toezicht op de dagelijkse activiteiten van de afdeling.

Jenny Fledderus
Ria Ubels
Ria Ubels joined the staff of ERIBA/BSCS/BME (as of March 1, 2023: Cluster Biomedical Science & Technology) in September 2022. Her role is to assist the management in various areas. She mainly takes on the role of quality and safety coordinator within the Cluster, but she also supports employees in the field of ICT as a functional manager.
Mallikarjuna Gurram dr.
Research Officer
Mallik Gurram begon in september 2018 bij het Research Development Office (RDO). Zijn primaire rol is om wetenschappers en ander onderzoekpersoneel te helpen met het verkrijgen van onderzoek subsidies om hun wetenschappelijke activiteiten voort te zetten op de afdelingen van de Biomedische Wetenschappen van cellen en systemen (BSCS) en Verouderingsbiologie (ERIBA). Dit omvat het opstellen, bewerken en beheren van subsidieaanvragen. Verder neemt hij deel aan outreach activiteiten. Voordat hij bij de afdeling in dienst trad, behaalde hij een doctoraat in de toegepaste natuurkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zijn vorige onderzoek richtte zich op spintronica in twee-dimensionale materialen.
Wytze Hogewerf B.A.Sc
Staff Advisor
Fokje Boomsma-van der Weg
Secretariaat Anatomie en Medische Fysiologie
Greetje Noppert
Secretariaat Sectie Moleculaire Celbiologie
Trix van der Sluis-Rozema
Secretaresse Moleculaire Neurobiologie