Henk Heidekamp Msc.
Manager Bedrijfsvoering

Henk Heidekamp heeft een master degree in Toxicology and Nutrition van de Open Universiteit Nederland, gevestigd in Heerlen. In zijn carrière heeft hij ruime ervaring opgedaan in het werken in een laboratorium omgeving. Voordat hij de afdeling als de manager bedrijfsvoering in het voorjaar van 2014 aantrad had Henk een soortgelijke functie bij de afdeling Genetica van het UMCG. Binnen de afdeling Biomedische Wetenschappen van Cellen en Sytemen is Henk verantwoordelijk voor een groot en breed scala van activiteiten variërend van financiëen en personeelszaken tot het toezicht op de dagelijkse activiteiten van de afdeling.

Arnoud Rozema
Stafadviseur
Mallikarjuna Gurram dr.
Research Officer
Mallik Gurram begon in september 2018 bij het Research Development Office (RDO). Zijn primaire rol is om wetenschappers en ander onderzoekpersoneel te helpen met het verkrijgen van onderzoek subsidies om hun wetenschappelijke activiteiten voort te zetten op de afdelingen van de Biomedische Wetenschappen van cellen en systemen (BSCS) en Verouderingsbiologie (ERIBA). Dit omvat het opstellen, bewerken en beheren van subsidieaanvragen. Verder neemt hij deel aan outreach activiteiten. Voordat hij bij de afdeling in dienst trad, behaalde hij een doctoraat in de toegepaste natuurkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zijn vorige onderzoek richtte zich op spintronica in twee-dimensionale materialen.
dakar-13
Nina Kool
Research Development Office assistant
Nina Kool trad in dienst bij de afdeling in augustus 2015 als secretaresse en is sinds september 2018 assistent voor onderzoek ontwikkeling (RDO); waar zij samenwerkt met de Research Officers ter ondersteuning van wetenschappers van de afdelingen Biomedische Wetenschappen van cellen en systemen, en Verouderingsbiologie in het werven van fondsen om hun wetenschappelijke activiteiten voort te zetten.
Wytze Hogewerf B.A.Sc
Staff Assistent
Harry Moes
Staf-assistent
Trix van der Sluis-Rozema
Secretaresse Moleculaire Neurobiologie
Greetje Hollander
Secretaresse Anatomie & Medische Fysiologie, secretariaat lichaamsdonatie
Hedwig van Oosten
Secretaresse Cognitive Neuroscience Center
Greetje Noppert
Secretariaat Sectie Moleculaire Celbiologie
dakar-13