Disclaimer

General disclaimer

De inhoud van het UMCG is gemaakt met de grootst mogelijke zorg. Desondanks kunnen geen rechten worden ontleend. Het UMCG kan niet verantwoordelijk voor de inhoud van www.bscs.umcg.nl. worden gehouden.


Deze site geeft geen medisch advies. Als u gezondheidsproblemen heeft adviseren wij u altijd contact opnemen met uw huisarts (of eventueel uw specialist). Dit geldt ook voor patiënten die momenteel behandeld in het UMCG of die in het UMCG (of AZG) in het verleden zijn behandeld.


De informatie op deze site kunnen nooit informatie door een arts of een verpleegkundige aan een patiënt verstrekt vervangen.


Het UMCG controleert regelmatig de betrouwbaarheid van de informatie die op de sites wordt gelinkt. Niettemin, kan het UMCG niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud van andere websites, noch voor de privacybescherming of diensten van andere sites.


Deze site biedt een indicatie van de tijd die je moet wachten voordat je behandeling in het UMCG kunnen ondergaan. Deze cijfers zijn indicatief: kunt u geen rechten ontlenen. De arts die u behandeld kan u een persoonlijke indicatie aangepast aan uw specifieke situatie geven. Bepaalde behandelingen kunnen de wachttijd verhogen. Ook als u wenst te worden behandeld door een bepaalde medisch specialist, kan dit uw wachttijd verhogen. Natuurlijk, zijn de wachttijden niet van toepassing voor noodgevallen.


Copyright © 2019 UMCG geldt voor alle inhoud (tekst, afbeeldingen, grafieken, etc) van www.bscs.umcg.nl.

E-mail disclaimer

U kunt geen rechten ontlenen aan e-mailberichten.


Een e-mail bericht is uitsluitend bedoeld voor het stellen van vragen of het maken van suggesties met betrekking tot deze website. Het is niet bedoeld voor medische vragen.


De door u verstrekte persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het omgaan met uw bericht, of voor het verzenden van baan of nieuws e-mails op uw verzoek. Het zal niet worden gebruikt voor andere doeleinden, noch zal het worden doorgegeven aan personen buiten het Academisch Ziekenhuis Groningen, ongeacht dhet doel.

Share this:
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×