Bachelor/Master/PhD programmas’s

De Afdeling Biomedische Wetenschappen van Cellen en Systemen heeft verschillende programma’s voor Bachelor, Master en PhD-studenten die een carrière in de wetenschap ambiëren.

[[Bachelor- en masterstudenten

De Afdeling Biomedische Wetenschappen van Cellen en Systemen moedigt sollicitaties van bachelor en master studenten aan die een stage ambiëren in een van onze Neurowtenschappen labs. Alle studenten die een biomedische, biotechnische, medische of farmaceutische opleiding aan een universiteit of hogeschool ( “Hogeschool”) volgen zijn van harte welkom. Aankomende studenten worden uitgenodigd om deze website te verkennen om de verschillende activiteiten van onze afdeling te bestuderen, de lijst van beschikbare stages te lezen en hun keuze te motiveren in hun aanvraag. Hoewel soms korte termijn stages beschikbaar zijn, geven we de voorkeur stages van 5 maanden of langer. Als je denkt dat je een goed idee hebt voor een stage, laat het ons weten en neem contact op met de desbetreffende projectleider.]]

[[Promovendi

De Afdeling Biomedische Wetenschappen van Cellen en Systemen biedt een spannende omgeving voor zij die een doctoraat in de Medische Wetenschappen na streven. Wij streven ernaar om promovendi op te leiden zelfstandige, creatieve, breed inzetbare wetenschappers. Studenten besteden het grootste deel van hun tijd aan hun eigen onderzoek, maar dit zal worden verrijkt door  gratis onderzoeksactiviteiten in naburige laboratoria. Een grote verscheidenheid aan cursussen, allemaal in het Engels gedoceerd, zijn beschikbaar voor promovendi om extra vaardigheden te verwerven.

Een PhD-graad van een de labs van de Afdeling Biomedische Wetenschappen van Cellen en Systemen zullen promovendi optimaal voorbereiden op de volgende fase in hun universiteits of zakelijke carrière. Promovendi worden ingeschreven in de Graduate School of Medical Sciences en zullen hun proefschrift verdedigen aan de Rijksuniversiteit Groningen. PhD-projecten in de Afdeling Biomedische Wetenschappen van Cellen en Systemen duren meestal 4 jaar.

]]

Share this:
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×