Financiering voor BCN Neuroanatomy Trainer (interdisciplinair project)

08 mei 2023

Een interdisciplinair team bestaande uit Marie-José van Tol (CNC/BSCS), Janniko Georgiadis (Anatomy/BSCS), Jean-Christophe Billiter (GELIFES), Jocelien Olivier (GELIFES) en Hedderik van Rijn (Cognitieve psychologie/BSS) ontving een startschot financiering (6000 euro) voor het ontwikkelen en testen van een leermiddel voor hersenanatomie ter bevordering van studie van hersenanatomie meerdere diersoorten (mens/knaagdieren/drosophilae) . Het team gaat gebruik maken van het leeralgoritme van SlimStampen dat het individueel aanleren van feiten optimaliseert op basis van individuele leerprestaties. Met de tool hoopt het team studenten, promovendi en onderzoekers van de BCN-onderzoekschool, evenals studenten van verschillende medische, biologische en psychologische programma’s, te helpen de hersenanatomie beter te onthouden en te begrijpen.

Back to previous page