Start Faces of Science: blogs/movies Shiral Gangadin (Sommer group) – Dutch only

21 June 2021

Shiral Gangadin, Nina Roothans en Liselore Tissen zijn vanaf vandaag aan de slag gegaan als Faces of Science. Door middel van het maken van blogs en filmpjes geven zij een inkijkje in hun leven als wetenschapper.

 

Shiral Gangadin

Shiral Gangadin (25), neurowetenschappen/psychiatrie, Universitair Medisch Centrum Groningen

Onderzoek

De huidige behandelopties voor psychoses werken nog niet goed genoeg. Hier wil Shiral met zijn onderzoek verandering in brengen. Mogelijk hebben psychoses te maken met verstoringen in het immuunsysteem. Shiral neemt door middel van MRI-scans letterlijk een kijkje in de hersenen om uit te zoeken hoe het immuunsysteem de hersenontwikkeling beïnvloedt.

Youtube movie

Wat is het verschil tussen een psychose en schizofrenie? Lees het eerste blog van Shiral.

More on Kennislink

 

 

Back to previous page